Veluwepark de Bosgraaf - Verkoop
 Chalet kopen Apeldoorn

Een chalet kopen bij Apeldoorn

met de Veluwe als achtertuin

Dé locatie om een vakantiewoning te kopen is Apeldoorn, vanwege de centrale ligging in ons land. Een centrale locatie in Nederland om uw familie, vrienden of de vakantiegast te ontvangen. Op ons park, Veluwepark de Bosgraaf, kunt u kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Hier investeert u in een vakantiewoning op nog geen 12 kilometer van Apeldoorn. Buiten dat het een prachtige stad is om te winkelen bevindt u zich ook in de buurt van toeristische trekpleisters als Paleis het Loo, kinderpretpark Julianatoren en de Apenheul. 

Chalet kopen in Apeldoorn
 • Een luxe vakantiewoning bij Apeldoorn
 • Met de natuurrijke omgeving van de Veluwe
 • Uitstekende bereikbaarheid

Uw eigen vakantieplek bij Apeldoorn

Veluwepark de Bosgraaf biedt verschillende duurzame recreatiewoningen aan nabij Apeldoorn. Zo zijn er tiny houses, lodges en bungalows beschikbaar. Vanaf €118.500 excl. BTW kunt u al investeren in een vakantiewoning en de kavels lopen op tot groottes van 390 m²! Wanneer u een chalet besluit te kopen vlakbij Apeldoorn bij Veluwepark de Bosgraaf investeert u in ruimte en rust, maar u bent tegelijkertijd niet ver verwijderd van levendige steden.

6 objecten

Investeren bij Veluwepark de Bosgraaf

  Duurzaam & GreenKey

  Onze woningen zijn ontworpen met een hart voor de natuur. Tevens zijn wij in het bezit van een GreenKey-certificaat.

  Huur- of koopgrond

  Of u nu de voorkeur geeft aan het huren of kopen van één van de royale kavels, de keuze is aan u.

  Rendementen

  Investeren met rendement. Afhankelijk van het eigen gebruik profiteert u van een aantrekkelijk rendement op uw woning

  Gastbeoordeling: 4.3/5

  Onze gasten beoordelen ons met 4.3/5. Wij streven er altijd naar om ieder verblijf nog beter te maken.

Opbouw van vermogen en een extra inkomen

En daarbij vergeten we te vermelden: uw eigen vakantieplek. Of u nu kiest voor de aanschaf van een chalet nabij Apeldoorn voor recreatief eigen gebruik, verhuur of een combinatie, u profiteert altijd van deze bijzondere locatie. Wanneer u kiest voor de verhuur profiteert u van de grote hoeveelheid toeristen die zowel de Veluwe als Apeldoorn opzoeken. Dit draagt eraan bij dat wij aantrekkelijke rendementen kunnen bieden. Wanneer u kiest voor eigen gebruik profiteert u van de goede bereikbaarheid en de vele bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt. Doordat het park nog (verder) ontwikkelt moet worden profiteert u daarnaast ook van de waardestijging van de woning. 

Investeren in een vakantiewoning bij Apeldoorn