Veluwepark de Bosgraaf - Verkoop
Vakantiewoning verhuren

Verhuur en beheer van uw vakantiewoning

Onbezorgd genieten van uw investering, thuis en rendement

Wanneer u ervoor kiest om uw recreatiewoning te verhuren kunnen er een aantal vragen ontstaan. Hoe behaal ik een aangenaam rendement? Heb ik inzicht in de verhuur van mijn woning? Onze verhuurorganisatie ontzorgt u volledig als u ervoor kiest een vakantiewoning te kopen en deze te verhuren bij Veluwepark de Bosgraaf. Middels jarenlange ervaring in het verhuren van recreatiewoningen en met inzet van sterke partners (software leveranciers en een marketingbureau) behalen wij voor u het optimale resultaat! Benieuwd hoe? Wij vertellen u graag meer.

  • Hoge bezettingsgraad
  • Optimaal rendement
  • Jarenlange ervaring
  • Zorgeloos renderen

1. Boekbaar via meerdere kanalen en touroperators

Door goede afspraken en real-time koppelingen met diverse kanalen is uw woning zichtbaar én te boeken via uiteenlopende touroperators. Hierdoor spreiden we het risico en kunnen we een hogere bezettingsgraad halen. Denk bijvoorbeeld aan Booking.com, AirBnB of BungalowSpecials. Maar ook aan Vipio om de Duitse gast aan te trekken voor een bezoek aan de Veluwe!

2. Meer (online) zichtbaarheid met onze eigen website

Veluwepark de Bosgraaf heeft ook een samenwerking met Booking Boosters, hét online marketingbureau in de recreatie. Met deze onmisbare samenwerking wordt uw woning beter zichtbaar online en zullen er meer reserveringen via de eigen website binnenkomen. Dat levert u meer rendement op. Met een uitgebreid specialisme in website- & zoekmachine optimalisatie, Google en Social Media advertising en strategische inzet van affiliate partners behalen zij het beste resultaat voor uw aangename rendement.

3. Verkrijg inzicht in uw recreatiewoning

Als eigenaar van een vakantiehuis bij De Bosgraaf krijgt u een persoonlijk account waarmee u dagelijks kunt inloggen in ons reserveringssysteem. Hier kunt u de bezetting, reserveringen en beoordelingen bekijken. Daarnaast kunt u ook de facturen bekijken en is er de mogelijkheid om contact op te nemen met de receptie. Ook vindt u hier een promotielink, waarbij u zelf de woning kunt promoten. Zo heeft u dus altijd inzicht in de gang van zaken omtrent uw recreatiewoning.

4. Wij ontzorgen u en onderhouden uw woning

Tot slot regelen wij natuurlijk alles rondom de verhuur van uw woning. Waaronder het inchecken van de gasten, het schoonmaken en het onderhouden van woning en tuin. U hoeft ons enkel te informeren wanneer u zelf van de woning gebruik wilt maken. Geniet u hier binnenkort op de Veluwe?

Meer weten over onze organisatie en/of het park?

Ontvang de brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
Logo
 
 

Dit krijgt u van ons!

  • Informatie over onze organisatie
  • Een kijkje in de woningen
  • Een kennismaking met de omgeving
  • De investeringsmogelijkheden