Veluwepark de Bosgraaf - Verkoop
Over ons

Over Veluwepark de Bosgraaf

Welkom bij Veluwepark de Bosgraaf! 

Veluwepark de Bosgraaf is een nieuw vakantiepark dat gerealiseerd wordt in het hart van de Veluwe. Met een passie voor natuur en ontspanning is een rustgevend park gecreëerd voor iedereen die op zoek is naar luxe te midden van een natuurrijk gebied. Bij Veluwepark de Bosgraaf vindt u een scala aan comfortabele en stijlvolle recreatiewoningen, omringd door bossen en landschappen. Of u nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen of om te investeren in een interessante vastgoedoptie, wij bieden het allemaal.

 • Zorgeloos investeren
 • Professionele verhuurorganisatie
 • Midden op de Veluwe
 
Over de Bosgraaf

Onze visie

Bij Veluwepark de Bosgraaf streven wij naar een onvergetelijk verblijf voor zowel uzelf als voor uw gasten. Onze toegewijde medewerkers staan altijd voor u klaar om u te verwelkomen en ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een zorgeloze ervaring midden in de prachtige natuur en met de Veluwe als achtertuin. Zo zijn onze faciliteiten ontworpen met comfort en plezier voor u en uw gasten. Van ons verwarmde buitenzwembad tot het gezellige eetcafé. De (buiten)activiteiten zijn hier eindeloos!

Kom en ontdek zelf de charme van Veluwepark de Bosgraaf. 

Welkom thuis, welkom bij ons

Onze visie

Onze investeringsmogelijkheden

We zijn verheugd om u de unieke kans te bieden om eigenaar te worden van een vakantiewoning op dit prachtige park, waar we zijn gestart met de verkoop en ontwikkelingen van nieuwe vakantiewoningen. U heeft de keuze uit verschillende type vakantiewoningen, geschikt voor 4 of 6 personen. Of u nu de voorkeur geeft aan een eigen kavel of liever een kavel huurt, de keuze is volledig aan u. Het kopen van een kavel biedt een permanente plek voor uw vakantiewoning, terwijl het huren van een kavel een voordeliger instaptarief mogelijk maakt. Ook heeft u keuze uit de volgende gebruiksvormen:

  Eigen gebruik: een thuis weg van huis

  Voor degenen die graag het hele jaar door willen genieten van een eigen plekje, is de optie voor eigen gebruik perfect. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, uw recreatiewoning staat altijd tot uw beschikking. Een oase van rust en ontspanning wacht op u, weg van de dagelijkse drukte.

  Deels verhuren: inkomsten genereren en kosten terugverdienen

  Wie zegt dat de recreatiewoning niet voor u kan werken als u er zelf niet bent? Door uw woning deels te verhuren, kunt u niet alleen anderen laten genieten van uw stukje paradijs, maar ook inkomsten genereren. Deze inkomsten kunnen helpen bij het dekken van vaste kosten, waardoor uw investering nog rendabeler wordt.

  Volledige verhuur: een aantrekkelijk rendement realiseren

  Voor degenen die op zoek zijn naar een aantrekkelijk rendement op hun investering, biedt volledige verhuur de ideale oplossing. Stel uw recreatiewoning het hele jaar door beschikbaar voor verhuur en zie een constant inkomen binnenstromen. 

De Bosgraaf zelf eens bezoeken?