Veluwepark de Bosgraaf - Verkoop
Duurzaam vakantiehuis kopen

Duurzaam vakantiehuis kopen

Investeren in Green Key woningen op de Veluwe

Ervaar de perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid met onze vakantiewoningen op Veluwepark de Bosgraaf in Lieren. Gelegen in het Gelderse hart van de Veluwe bieden onze moderne chalets niet alleen een rustgevend toevluchtsoord midden in de natuur, maar ook een bewuste keuze voor duurzaamheid. Zo zijn deze vakantiewoningen voorzien van energiezuinige technologieën en goede isolatie. Bij Veluwepark de Bosgraaf krijgt u niet alleen een tweede thuis in een van Nederlands meest geliefde natuurgebieden, maar ook een kans om te investeren in duurzaamheid en comfort.

 
Bosgraaf logo
 • Energiezuinig
 • Grote kavels van gemiddeld 400 m²
 • Verhuur tegen een aantrekkelijk rendement

Green Key: Hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector

Green Key is het belangrijkste keurmerk voor duurzaamheid in de Nederlandse gastvrijheidssector, met meer dan 750 bedrijven die het hebben behaald. Het hoofddoel van Green Key is om duurzaamheid te bevorderen binnen de toeristische en recreatieve branche, met als specifieke focus het verminderen van de milieu-impact.

Investeren in een eigen plekje midden in de natuur

Ontdek onze duurzame vakantiewoningen op Veluwepark de Bosgraaf. Deze moderne chalets zijn gebouwd met een focus op duurzaamheid en bieden ruime kavels van gemiddeld 400m². Onze eco-vriendelijke vakantiewoningen zijn stijlvol ingericht en geschikt voor 2, 4 of 6 personen. Of u nu zelf gebruik wilt maken van uw vakantiewoning, gedeeltelijke verhuur overweegt of volledige verhuur wenst, onze flexibele opties passen bij uw behoeften. Profiteer ook van een aantrekkelijk rendement op de verhuuropbrengst. Brengt u binnenkort een bezoek aan uw toekomstige duurzame vakantiewoning op de Veluwe?

Onze duurzame vakantiehuizen op de Veluwe:

Kies zelf de gebruiksvorm:

  Eigen gebruik

  Voor wie het hele jaar door wil genieten van een eigen plekje op de Veluwe, is de optie voor eigen recreatief gebruik ideaal.

  Deels verhuren

  Door uw duurzame vakantiewoning deels te verhuren, kunt u niet alleen genieten wanneer het u uitkomt, maar ook inkomsten genereren. 

  Volledige verhuur

  Stel uw recreatiewoning het hele jaar door beschikbaar voor verhuur en ontvang een aantrekkelijk rendement op uw verhuuropbrengsten.

Een duurzame en zorgeloze investering

Ontdek de ultieme combinatie van luxe en duurzaamheid in onze eco-vriendelijke vakantiehuizen. Met een focus op milieubewust ontwerp en moderne voorzieningen, bieden onze duurzame vakantiehuizen een ongeëvenaarde ervaring van comfort. Ons ervaren team van professionals zorgt voor het beheer, onderhoud en de verhuur, terwijl u geniet van uw tweede (t)huis. Kiest u voor verhuur, dan ontvangt u maandelijks automatisch uw opbrengsten. En dankzij het lage energieverbruik draagt u niet alleen bij aan het milieu, maar is dit ook voordeliger voor uw portemonnee. Interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. We helpen u graag verder.

Waarom Veluwepark de Bosgraaf?

 • Duurzame Green Key woningen
 • Volledige ontzorging van A tot Z
 • Aantrekkelijk rendement bij verhuur
 • Ruime kavels van gemiddeld 400 m²
 • Unieke locatie in Lieren op de Veluwe
 • Extra wellness mogelijkheden

Ontvang de brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
Logo
 
 

Dit krijgt u van ons!

 • Informatie over onze organisatie
 • Een kijkje in de woningen
 • Een kennismaking met de omgeving
 • De investeringsmogelijkheden