Veluwepark de Bosgraaf - Verkoop
Investeren in een vakantiewoning
Informatiebrochure
Ontvang direct uitgebreide informatie over ons park, de woningen en de rendementen!

Investeer in een vakantiewoning

En profiteer van rendement & ontspanning

Bent u op zoek naar een zorgeloze investering die ook nog eens goed rendeert? Bij Veluwepark de Bosgraaf kunt u nu investeren in een vakantiewoning op de Veluwe! De centrale ligging in combinatie met deze natuurrijke omgeving zorgen ervoor dat u geen spijt krijgt van uw aankoop, of u nu kiest voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur. Dankzij onze eigen professionele verhuurorganisatie wordt u als eigenaar volledig ontzorgd en streven we naar een zo hoog mogelijk rendement.

 
Logo
 • Investeer in uw eigen vakantiewoning
 • Aantrekkelijke rendementen bij (gedeeltelijke) verhuur
 • Creëer een eigen recreatieplek
 • Ontzorging van A tot Z

Vrijheid in gebruik

  Eigen gebruik

  Hiermee geniet u het hele jaar door van uw eigen plekje. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, u heeft altijd beschikking tot uw eigen vakantiewoning op de Veluwe.

  Deels verhuren

  Hiermee stelt u uw vakantiehuis beschikbaar voor verhuur. Via ons online reserveringssysteem kunt u bepaalde periodes blokkeren om daarnaast ook zelf gebruik te maken van uw chalet.

  Volledige verhuur

  Een investering waarbij u uw vakantiewoning laat renderen. Hiermee is uw vakantiehuis het hele jaar beschikbaar voor verhuur en profiteert u van een constant rendement.

Profiteer van aantrekkelijk rendement

Investeren in een recreatiewoning wordt steeds populairder, zeker op nieuwbouw vakantieparken. In de huidige markt zien we dat de waarde van een vakantiewoning hoger wordt naarmate het park zich verder gaat ontwikkelen. Volgens NVM-makelaars werd een recreatiewoning in 2023 voor 25% meer verkocht ten opzichte van 2022. Naast deze waardeontwikkeling profiteert u bij verhuur ook nog eens van een maandelijks te ontvangen rendement. Om u een zo hoog mogelijk rendement te bieden werken wij samen met een online marketingbureau en diverse touroperators. In combinatie met onze professionele verhuurorganisatie zal er gewerkt worden naar een optimale bezettingsgraad van uw recreatiewoning. Dat is nog eens aantrekkelijk beleggen in een vakantiewoning.

Ontdek onze investeringsobjecten:

De aankoop van uw vakantiewoning

Voor een investering in een vakantiehuis wilt u uiteraard meerdere opties naast elkaar leggen om op die manier een weloverwogen keuze te maken. Om u hierin al wat te ontzorgen kunt u vrijblijvend onze brochure ontvangen en gaan wij ook graag met u in gesprek om te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Hoe een vakantiewoning wordt gebruikt en wat de financiële mogelijkheden zijn, verschilt per persoon. Zo kijken wij bijvoorbeeld graag met u mee hoe u de recreatiewoning het best kunt financieren, wat uw terugverdientijd zal zijn op basis van uw gebruiksvorm en voor welk type woning u dan het best kunt kiezen.

Ontvang de brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
Logo
 
 

Dit krijgt u van ons!

 • Informatie over onze organisatie
 • Een kijkje in de woningen
 • Een kennismaking met de omgeving
 • De investeringsmogelijkheden