Veluwepark de Bosgraaf - Verkoop
Tiny House kopen

Investeer in een eigen stukje natuur

& koop een Tiny house in Gelderland


Welkom bij Veluwepark de Bosgraaf, waar een eigen Tiny house midden in de natuur werkelijkheid wordt. Bent u op zoek naar een unieke en duurzame vakantiewoning? Overweeg dan het kopen van een Tiny house op de Veluwe! De omgeving biedt eindeloze mogelijkheden, verken uitgestrekte bossen, rustige heidevelden en bewonder de rijke flora en fauna. Een Tiny house kopen in Gelderland biedt niet alleen een charmante en comfortabele plek om te verblijven, maar ook flexibiliteit in gebruik en een aantrekkelijk rendement. Een pure aanwinst!

 
Logo
 • Grote ramen met veel lichtinval
 • Volledige ontzorging
 • Voor eigen gebruik en/of verhuur
 • Aantrekkelijk rendement

Tiny House met aantrekkelijk rendement

Onze Tiny Houses, geschikt voor 2 personen, zijn slim ontworpen om de ruimte te maximaliseren, waardoor u over alles beschikt wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf. De compacte keuken is voorzien van moderne apparatuur en voldoende benodigdheden om een heerlijke maaltijd te bereiden. Het slaapgedeelte is een knusse oase voor een goede nachtrust, ideaal na een dag vol ontdekkingen. Investeren in een Tiny House op de Veluwe betekent investeren in geluk. De omgeving biedt eindeloze mogelijkheden voor ontspanning en avontuur, maak culturele uitstapjes naar nabijgelegen steden zoals Zutphen en Deventer of ontdek de vele fiets- en wandelroutes door de Veluwe.

Flexibiliteit in gebruiksopties

  Eigen gebruik
  Deels verhuren
  Volledige verhuur

Kies de perfecte optie voor uw Tiny House, die passen bij uw behoeften. Wilt u het hele jaar door en op elk gewenst moment kunnen genieten van uw vakantiewoning, kies dan voor eigen gebruik. Toch ook graag inkomsten genereren, maar wel de ontspanning kunnen opzoeken in uw Tiny Loft? Dan is gedeeltelijk verhuren de ideale optie. Via ons reserveringssysteem kunt u dan zelf bepaalde periodes blokken, zodat u zelf heerlijk kunt genieten van de Veluwe. Ook kunt u uw vakantiewoning het hele jaar door beschikbaar stellen, hiermee behaalt u het hoogste rendement

Zorgeloosheid van begin tot eind

Het bezitten van een Tiny House in Gelderland biedt diverse voordelen. Zo kunt u altijd terugkeren naar uw eigen stukje paradijs, even weg van de drukte uit het dagelijks leven. U kunt alles inrichten naar eigen smaak en voorkeuren, waardoor het een echt thuis weg van huis wordt. Naast de persoonlijke voordelen biedt het kopen van een Tiny House met eigen grond ook aantrekkelijke financiële voordelen. Door uw Tiny House (deels) te verhuren wanneer u er zelf geen gebruik van maakt, is het mogelijk om een stabiele inkomstenbron te generen. Onze verhuurorganisatie neemt alle zorgen uit handen, ze werken samen met touroperators, zorgen voor online marketing en maximaliseren de bezettingsgraad. Investeren in een Tiny House was nog nooit zo gemakkelijk! 


Veluwepark de Bosgraaf

 • Volledige ontzorging
 • Luxe Tiny Lofts
 • Aantrekkelijk rendement
 • Grote kavels van gemiddeld 400 m²
 • Bosrijke locatie op de Veluwe

Ontvang de brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
Logo
 
 

Dit krijgt u van ons!

 • Informatie over onze organisatie
 • Een kijkje in de woningen
 • Een kennismaking met de omgeving
 • De investeringsmogelijkheden