Veluwepark de Bosgraaf - Verkoop
Natuurhuisje kopen

Koop een natuurhuisje op de Veluwe

Veluwepark de Bosgraaf is een nieuw vakantiepark dat ontwikkeld wordt aan de rand van natuurgebied de Veluwe. Op dit vakantiepark, in het hart van Gelderland, kunt u natuurhuisjes kopen voor 2, 4 en 6 personen. Elke woning heeft zijn eigen unieke uitstraling en grootte, maar zijn allemaal gebouwd met oog voor modern comfort. Naast een plek om uw vakanties en weekenden door te brengen is het ook een plek om te profiteren van een extra maandelijkse inkomstenbron. Door het huisje beschikbaar te stellen voor verhuur ontvangt u namelijk een aantrekkelijk rendement. Naast dat u zelf vrij bent om te kiezen hoe u de woning wilt gebruiken bent u ook vrij om te kiezen of u de kavel wilt kopen of huren. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van uw eigen natuurhuisje op de Veluwe?

 • Uw eigen vakantiehuis
 • Voor 2, 4 en 6 personen
 • In het bosrijke gebied van de Veluwe
 • Voor eigen gebruik en/of verhuur

De natuurhuisjes van Veluwepark de Bosgraaf:

  Eigen gebruik

  De perfecte optie voor degenen die graag het hele jaar door willen genieten van een eigen plek. Welk seizoen het ook is, door de gunstige ligging is er altijd wat te doen!

  Deels verhuren

  Genereer inkomsten door anderen van uw boshuisje te laten genieten en kies zelf u periodes wanneer u de woning zelf wilt gebruiken. 

  Volledige verhuur

  Stel uw natuurhuisje het hele jaar door beschikbaar voor verhuur en ontvang een constante inkomstenstroom. Hiermee behaalt u het hoogste rendement.

Een natuurhuisje als tweede (t)huis 

Een natuurhuisje kopen betekent investeren in een tweede woning op een rustgevende plek. Met comfortabele en moderne accommodaties, gecombineerd met de prachtige ligging van Veluwepark de Bosgraaf, voelt uw verblijf als een perfecte mix tussen thuis zijn en vakantie vieren. Gelegen nabij zowel Nationaal Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom, biedt de omgeving eindeloze mogelijkheden voor ontspanning in de natuur. Ontdek de vele fiets- en wandelroutes en bezoek historische bezienswaardigheden, zoals molens, kastelen en landgoederen. De nabijheid van de toeristische (Hanze)steden als Apeldoorn, Zutphen, Deventer, Doesburg en Arnhem biedt bovendien de mogelijkheid om te genieten van culturele uitstapjes. Dankzij de centrale ligging zal u zich altijd weten te vermaken in uw eigen huisje op de Veluwe. 

Ontzorging van A tot Z

Of u nu droomt van uw eigen toevluchtsoord in de natuur of wilt profiteren van (gedeeltelijke) verhuur, wij nemen alle zorgen uit handen, van A to Z. Als trotse eigenaar van een vakantiewoning bij Veluwepark de Bosgraaf hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur, het beheer en het onderhoud van uw boshuisje. Onze verhuurorganisatie staat namelijk klaar om al deze taken voor u te regelen, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantiehuisje. Wanneer u de woning beschikbaar stelt voor verhuur ontvangt u elke maand automatisch uw verhuuropbrengsten. Dit betekent dat een investering in een vakantiewoning bij Veluwepark de Bosgraaf niet alleen een investering is in uw eigen natuurrijke vakantieplek, maar ook een investering zonder zorgen. Wilt u meer weten?

Veluwepark de Bosgraaf:

 • Luxe en moderne natuurhuisjes
 • Unieke ligging op de Veluwe
 • Volledige ontzorging
 • Mogelijkheden tot extra wellness
 • Profiteer van aantrekkelijk rendement
 • Eigen verhuurorganisatie

Ontdek het park

Veluwepark de Bosgraaf: Een plek voor ontspanning, genieten en bovenal vermaak. Wij vertellen u graag meer over alles wat er te beleven valt op ons park.

Omgeving

Van uitgestrekte bossen tot culturele bezienswaardigheden, de Veluwe is een ontzettend veelzijdig gebied. Ontdek wat er allemaal te doen is rondom Lieren

Ontvang de brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
Logo
 
 

Dit krijgt u van ons!

 • Informatie over onze organisatie
 • Een kijkje in de woningen
 • Een kennismaking met de omgeving
 • De investeringsmogelijkheden