Veluwepark de Bosgraaf - Verkoop
Tweede huis kopen voor verhuur

Investeren in flexibiliteit en geluk

Vind de perfecte balans bij Veluwepark de Bosgraaf


Welkom bij Veluwepark de Bosgraaf, waar u een tweede huis kunt kopen om te verhuren of om zelf het hele jaar door van te genieten. Liever een combinatie van beiden? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Veluwepark de Bosgraaf biedt verschillende vakantiewoningen aan midden in de natuur, van Tiny House tot een 6-persoons Lodge. De centrale ligging op de Veluwe in combinatie met de natuurrijke omgeving, zorgen voor eindeloze mogelijkheden. Investeer in geluk, maar ook in flexibiliteit in gebruik en een aantrekkelijk rendement. 

 
Logo
 • Eigen gebruik
 • Combinatie van verhuur en eigen gebruik
 • Volledige verhuur
 • Vrijheid in gebruik

Uw droomverblijf op de Veluwe

Een tweede huis kopen en verhuren op de Veluwe is dé uitgelezen kans voor een aantrekkelijk rendement. Onze duurzame recreatiewoningen, variërend van Tiny Houses tot ruime Lodges, zijn ontwikkeld met oog op kwaliteit en klanttevredenheid. De mogelijkheden zijn divers: zo kunt u kiezen voor een kavel met eigen grond, maar dit is niet verplicht. En het mooiste van alles, wij bieden de optionele toevoeging van wellness aan, perfect voor de verhuur en relaxt voor uzelf! 

Uw investering, uw keuze

  Eigen gebruik
  Deels verhuren
  Volledige verhuur

Een tweede huis kopen puur voor de verhuur, zelf het hele jaar genieten van uw vakantiewoning of genieten van de ideale combinatie? Deze keus ligt geheel bij u. Als u graag het hoogste rendement wilt behalen, kunt u de vakantiewoning het hele jaar beschikbaar stellen. Wilt u graag inkomsten generen, maar ook de ontspanning kunnen opzoeken? Dan is gedeeltelijke verhuur een perfecte optie. Op deze manier kunt u zelf bepaalde periodes blokken, maar ook genieten van een gunstig rendement. Eigen gebruik van een vakantiewoning is de ideale optie voor degenen die graag het hele jaar door willen genieten van een eigen plek. 

Huis op de Veluwe & thuis in de natuur

Een tweede huis kopen in Gelderland biedt vele voordelen. Luxe en comfortabele vakantiewoningen, gecombineerd met de prachtige ligging op de Veluwe. Gelegen nabij zowel Nationaal Park Veluwezoom en Nationaal Park De Hoge Veluwe, wat eindeloze mogelijkheden biedt voor avontuur en ontspanning. Fietsen, wandelen of simpelweg genieten van de prachtige omgeving, de Veluwe biedt voor ieder wat wils. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het beheer, de verhuur en het onderhoud van uw vakantiewoning. Onze professionele verhuurorganisatie biedt volledige ontzorging en zorgt dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Een tweede huis kopen voor verhuur of eigen gebruik betekent niet alleen een investering in een eigen plek, maar ook een investering zonder zorgen.


Veluwepark de Bosgraaf

 • Luxe Tiny Lofts & Lodges
 • Aantrekkelijk rendement
 • Ontzorging van A tot Z
 • Natuurrijke locatie op de Veluwe
 • Grote kavels van gemiddeld 400 m²

Ontvang de brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
Logo
 
 

Dit krijgt u van ons!

 • Informatie over onze organisatie
 • Een kijkje in de woningen
 • Een kennismaking met de omgeving
 • De investeringsmogelijkheden