Veluwepark de Bosgraaf - Verkoop
Recreatiewoning kopen Beekbergen
Plan een bezichtiging
Breng een bezoek aan ons park en maak kennis met het investeren in recreatief vastgoed!

Recreatiewoning kopen Beekbergen

met de Veluwe als achtertuin

Bent u op zoek naar uw eigen vakantiewoning in Beekbergen? Bij Veluwepark De Bosgraaf kunt u een nieuwbouw vakantiewoningen kopen op 10 minuten van Beekbergen, in Lieren. Met een locatie midden op de Veluwe en gelegen bij een recreatieplas is dit de locatie voor uw eigen vakantieplek nabij Beekbergen. De recreatiewoningen kunt u aanschaffen voor eigen (recreatief) gebruik, volledig verhuur of een combinatie van beide. Zo profiteert u ook nog eens van aantrekkelijke rendementen. Investeren kan al vanaf €99.000,-! Wilt u graag meer informatie ontvangen? Bekijk dan onze brochure.

 
Vakantiehuis Beekbergen kopen
 • Recreatiewoningen voor 2 tot 6 personen
 • Royale kavels van gemiddeld 400 m2
 • Nabij een recreatieplas
 • Hoge gastbeoordelingen

Recreatiewoningen te koop nabij Beekbergen

De vakantiewoningen van Veluwepark De Bosgraaf zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en hebben royale kavels van gemiddeld 400 m². Hierdoor heeft u genoeg ruimte en privacy rondom uw woning. Daarnaast zijn onze woningen duurzaam gebouwd, zodat ze perfect opgaan in de natuurrijke omgeving. Wij zijn dan ook in bezit van een gouden GreenKey-certificaat, het belangrijkste keurmerk voor duurzaamheid in de Nederlandse gastvrijheidssector. 

7 objecten

Mogelijke gebruiksvormen

  Volledige verhuur

  Stel uw recreatiewoning bij Beekbergen het gehele jaar door beschikbaar voor verhuur en profiteer elke maand van de verhuuropbrengsten. 

  Verhuur in combinatie met eigen gebruik

  Uw woning wordt het merendeel van het jaar verhuurd, maar u bent vrij om in bepaalde periodes de woning zelf te gebruiken. 

  Volledig eigen (recreatief) gebruik

  De vakantiewoning wordt niet beschikbaar gesteld voor verhuur. Hierdoor heeft u altijd de mogelijkheid om de woning recreatief te gebruiken. 

Investeren in een recreatiewoning bij Beekbergen

Een vakantiewoning kopen bij Beekbergen is een zeer verstandige vorm van het beleggen van uw vermogen. Deze locatie midden op de Veluwe en nabij steden als Apeldoorn, Arnhem en Zutphen wordt jaarlijks door veel toeristen bezocht. Hierdoor kunnen wij een aantrekkelijk rendement bieden, of u nu kiest voor een vast of variabel rendement. Dankzij onze samenwerking met een online marketingbureau zorgen wij ervoor dat uw vakantiewoning online altijd goed zichtbaar is op onze verhuurwebsite. Daarbij hebben wij ook nog koppelingen met diverse touroperators zodat uw vakantiewoning op nog meer plekken online zichtbaar is. Bij de aanschaf van een vakantiewoning investeert u in een waardevast object, waardoor de investering zich bij verkoop ook weer terugbetaald. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden?

De ligging van Veluwepark De Bosgraaf:

Ontvang de brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
Logo
 
 

Dit krijgt u van ons!

 • Informatie over onze organisatie
 • Een kijkje in de woningen
 • Een kennismaking met de omgeving
 • De investeringsmogelijkheden