Veluwepark de Bosgraaf - Verkoop
Nieuwbouw vakantiewoning

Nieuwbouw vakantiewoningen op de Veluwe

Investeren in luxe voor rendement

Verken de veelzijdige omgeving van de Veluwe en ontdek Veluwepark de Bosgraaf in Lieren, waar onze nieuwbouw vakantiewoningen op u wachten. Van verschillende nationale parken met recreatieve mogelijkheden tot culturele evenementen, de Veluwe is werkelijk een uniek en veelzijdig natuurgebied. Een nieuwbouw vakantiewoning kopen op de Veluwe biedt niet alleen de kans om zelf te genieten van deze prachtige plek, maar ook om te profiteren van een gegarandeerd rendement van 6,5% over de verhuuropbrengst, indien u ervoor kiest om uw nieuwbouw recreatiewoning (gedeeltelijk) te verhuren. 

 • Grote kavels van gemiddeld 400m²
 • Volledige ontzorging door onze professionele verhuurorganisatie
 • Luxe chalets, lodges en tiny houses

Ontdek onze gloednieuwe recreatiewoningen

De nieuwbouw vakantiewoningen van Veluwepark de Bosgraaf zijn ontworpen voor maximaal 6 personen en gelegen op grote kavels van 400m², ideaal dus voor een (groot) gezin. Onze moderne woningen bieden veel ruimte met één of meer slaapkamers, zodat iedereen comfortabel kan verblijven. Enkele van onze woningen beschikken zelfs over wellness mogelijkheden, zodat u kunt genieten van ultieme ontspanning tijdens uw verblijf.

Welke vakantiewoning kiest u?

Ontdek de verschillende gebruiksmogelijkheden:

  Eigen (recreatief) gebruik
  Deels verhuren
  Volledig verhuren

Bij Veluwepark de Bosgraaf heeft u zelf in handen waarvoor u kiest. Bent u een echte levensgenieter en wilt u graag volledig zelf gebruik maken van uw nieuwbouw vakantiewoning? Geen probleem, hier kunt u het hele jaar genieten van uw investering voor recreatief gebruik. Mocht u ook financieel willen profiteren, dan kunt u ervoor kiezen om uw vakantiewoning (deels) te verhuren.

 

Volledige & professionele ontzorging

Kies voor (gedeeltelijke) verhuur en laat onze professionele verhuurorganisatie alles voor u regelen: beheer, onderhoud en verhuur. U hoeft alleen te beslissen wanneer u zelf op de Veluwe wilt zijn. Maandelijks ontvangt u automatisch uw verhuuropbrengsten. Investeer in een nieuwbouw vakantiewoning op de Veluwe bij Veluwepark de Bosgraaf en geniet van een zorgeloze investering. Met onze uitgebreide ervaring en toewijding zorgen wij ervoor dat uw investering op de Veluwe niet alleen ontspanning biedt, maar ook rendabel is. Bent u geïnteresseerd?

Waarom Veluwepark de Bosgraaf?

 • Grote kavels van 400m²
 • Gegarandeerd rendement van 6,5%
 • Volledige ontzorging door een professionele organisatie
 • Wellness mogelijkheden beschikbaar
Eetcafé De Bosgraaf

Geniet van onze faciliteiten op het park

Investeren in een nieuwbouw recreatiewoning bij Veluwepark de Bosgraaf brengt vele voordelen met zich mee, waaronder de verschillende faciliteiten op het park.

Laat uw vakantie goed beginnen tijdens een warm welkom bij onze receptie, waar u altijd terecht kunt voor vragen, het huren van een fiets en meer. Op vakantie met het hele gezin? Ook voor uw kinderen valt er genoeg te beleven. Beleef een verfrissende dag in ons verwarmde buitenzwembad (met peuterbad) of geniet met zijn allen van een heerlijke maaltijd bij Eetcafé De Bosgraaf. Waar u ook voor kiest, wij zorgen voor een verblijf vol ontspanning en plezier.

 

Ontvang de brochure

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
Logo
 
 

Dit krijgt u van ons!

 • Informatie over onze organisatie
 • Een kijkje in de woningen
 • Een kennismaking met de omgeving
 • De investeringsmogelijkheden