Veluwepark de Bosgraaf - Verkoop
 Chalet kopen en verhuren
Open dagen 22 & 23 juni
Breng een bezoek aan onze open dagen en maak kennis met het investeren in recreatief vastgoed!

Koop een vakantiehuis voor de verhuur

En genereer een passieve inkomstenstroom

De chalets van Veluwepark De Bosgraaf zijn uitermate geschikt voor de verhuur. Dankzij de unieke ligging op de Veluwe, de diverse parkfaciliteiten en verschillende typen woningen is het park enorm populair onder toeristen. U kunt de vakantiewoning het hele jaar beschikbaar stellen voor verhuur zodat u het gehele jaar profiteert van een aantrekkelijk rendement of u kunt er voor kiezen om de woning in bepaalde periodes zelf te gebruiken. Dankzij onze eigen professionele verhuurorganisatie wordt u volledig ontzorgd. Zo wordt het beheer, onderhoud en de verhuur compleet uit uw handen genomen. Ontdek alle mogelijkheden van onze 2- tot 6-persoons vakantielodges.

 • Luxe vakantiewoningen
 • Grote kavels van gemiddeld 400 m²
 • Verhuur tegen een aantrekkelijk rendement
 • Volledige ontzorging

Modern, luxe en comfort midden in de natuur

Midden in de natuur van Gelderland staan diverse vakantiewoningen geschikt voor 2 tot 6 personen. De vakantiewoningen zijn zo ontworpen dat elk vakantiehuis zijn eigen unieke uitstraling en grootte heeft, maar zijn gelijk in comfort en afwerking. Beslis zelf of u de kavel wilt kopen of huren. Een chalet kopen op eigen grond biedt een permanente plek voor uw chalet, terwijl het huren van de grond een voordeliger instaptarief mogelijk maakt. De vakantiewoningen bevinden zich nabij steden als Apeldoorn, Arnhem en Deventer en zijn gelegen naast een 18 holes championship golfbaan!

Aanbod vakantiewoningen:

De voordelen van een chalet kopen voor de verhuur

Veel investeerders besluiten te investeren in een vakantiewoning, vanwege de vele voordelen en het lage risico. Volgens NVM-makelaars zijn er twee belangrijke aspecten die bijdragen aan de stijgende vraag. Allereerst profiteren investeerders op deze manier van de waardeontwikkeling van de vakantiewoning. Zo was de trend afgelopen jaren dat de verkoopprijs van vakantiewoningen alleen maar is gestegen t.o.v. de jaren ervoor. Maar ook de vraag naar vakanties in Nederland stijgt. Volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme stijgt het aantal (internationale) toeristen die Nederland bezoeken ook gestaag. Deze twee aspecten vormen de basis van de groei van recreatief vastgoed in Nederland. Wilt u binnenkort ook profiteren van onze toeristische locatie op de Veluwe?

  Volledige verhuur

  Profiteer van een zo hoog mogelijk rendement en laat uw vakantiewoning het hele jaar door renderen. 

  Verhuur en eigen gebruik

  Stel de woning beschikbaar voor verhuur, maar wees vrij om bepaalde periodes voor uzelf te blokkeren. 

Investeren bij Veluwepark De Bosgraaf

Waarom een vakantiewoning kopen en verhuren bij De Bosgraaf? De centrale ligging in één van de populairste natuurgebieden van Nederland resulteert in een hoge bezettingsgraad met goede verhuurresultaten. Met de nieuwe en duurzame vakantiewoningen en de vernieuwde faciliteiten op het park kunnen wij nog meer inspelen op de wens van de vakantiegast. Daarnaast zorgt onze verhuurorganisatie ervoor dat u geen werk heeft aan uw vakantiewoning, maar dat u wel maandelijks het rendement krijgt bijgeschreven op uw bankrekening. Ook werken wij samen met gerenommeerde touroperators zodat uw vakantiewoning op verschillende platformen goed zichtbaar is. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?